Produse pentru alimente 12v3a (11)

Concentrat de Proteine de Soia 60% – Grad de Alimentație

Concentrat de Proteine de Soia 60% – Grad de Alimentație

Concentratul de proteine din soia (SPC) este un produs purificat obținut din făina de soia decorticată și degresată, prăjită prin separarea carbohidraților (zaharuri solubile) utilizând cea mai recentă tehnologie de extracție de vârf din UE.
Acid Ascorbic (Vitamina C/E300)

Acid Ascorbic (Vitamina C/E300)

Vitamina C (cunoscută și sub denumirea de acid ascorbic sau acid L-ascorbic) este responsabilă pentru numeroase procese metabolice din organism. Aceasta intervine în metabolismul carbohidraților, proteinelor și grăsimilor, precum și în sinteza hemoglobinei, a eritrocitelor și a anumitor hormoni. Vitamina C există sub formă oxidată sau redusă sub formă de acid L-ascorbic. Este foarte sensibilă la distrugere, în principal din cauza luminii și a căldurii.
Acid Ascorbic (Vitamina C/E300)

Acid Ascorbic (Vitamina C/E300)

Vitamina C (cunoscută și sub denumirea de acid ascorbic sau acid L-ascorbic) este responsabilă pentru multe procese metabolice din organism. Intervine în metabolismul carbohidraților, proteinelor și grăsimilor, precum și în sinteza hemoglobinei, eritrocitelor și anumitor hormoni. Vitamina C există sub formă oxidată sau redusă ca acid L-ascorbic. Este foarte susceptibilă la distrugere, în principal din cauza luminii și căldurii.
Unt Congelat

Unt Congelat

Numele unt este rezervat pentru produsele fără amestecuri de grăsimi vegetale, cu un conținut specific de grăsime din lapte - cel puțin 82% (nu mai mult de 16% apă și 2% lapte praf degresat). Este obținut prin baterea smântânii sau laptelui proaspăt sau fermentat, pentru a separa grăsimea din unt de zer. Produsul este bogat în vitaminele A, D, K.
Lapte acid (AWP)

Lapte acid (AWP)

Pudra de zer acid (AWP) este un subprodus al producției de brânză sau de cazeină acidă. Este obținută prin uscare a zerului proaspăt obținut din brânzeturi albe cu pastă moale. Fermentația microbiană reduce utilizarea laptelui microbian și convertește lactoza în acid lactic. Pudra de zer acid este utilizată în principal în producția de ricotta și unt de zer. De asemenea, este folosită ca ingredient în numeroase alimente procesate, cum ar fi pâinea, biscuiții, carnea, produsele de patiserie și alimentele preparate. Pudra de zer acid se regăsește și în ciocolată și în produse de patiserie. Produsul oferit de Foodcom poate fi, de asemenea, utilizat în producția de alimente pentru animale. Este un substitut economic popular pentru pudra de zer dulce în alimentația purcelușilor. Pudra de zer acid este, de asemenea, utilizată în substituții de lapte cu pH scăzut.
Serum cu vitamina E

Serum cu vitamina E

Dermoten Vitamin E Serum ajută la hidratarea pielii datorită conținutului său de 20% Vitamina E, ulei de grâu și ulei de jojoba. Ingrediente: Triticum Vulgare Germ Oil (Ulei de Grâu), Tocopheryl Acetate (Vitamina E), Simmondsia Chinensis Seed Oil (Ulei de Jojoba). Utilizare: Câteva picături se pun în palmă și se aplică pe față, gât și păr.
nutrienți

nutrienți

suplimente și nutriție pentru industria alimentară d3k2, d3, fier, q10, b12, b6, bcomplex, magneziu, vitamina c,
Grăsime anhidră din lapte (AMF)

Grăsime anhidră din lapte (AMF)

Grăsimea anhidrată din lapte (AMF) poate fi obținută din unt sau din smântână cu un conținut de 35%-45%, în funcție de sezon. Procesul de producție constă în eliminarea aproape toată apei și a solidelor fără grăsime cu ajutorul centrifugelor. Datorită acestui fapt, produsul este mai ușor de conservat și de stocat, deoarece conține mai puțină apă.
Pastă de roșii

Pastă de roșii

Pasta de roșii este o pastă concentrată și fină, obținută din roșii coapte. Procesul de producție implică fierberea roșiilor timp de câteva ore pentru a elimina excesul de apă, îndepărtarea semințelor și a cojii, și fierberea lichidului rămas până devine un concentrat gros și bogat. Acest produs final are o culoare roșie strălucitoare, un gust proaspăt și bogat de roșii și nu conține aditivi nedoriți sau zaharuri artificiale. De asemenea, este o sursă bună de licopen, un antioxidant puternic găsit în roșiile gătite. Durata de valabilitate a pastei de roșii este de aproximativ 18 până la 24 de luni și ar trebui păstrată între 10°C și 24°C. Foodcom S.A. furnizează pasta de roșii în pungi aseptice în butoaie de oțel cu o greutate de 230 kg. Datorită consistenței sale groase și gustului delicios, pasta de roșii este utilizată pe scară largă în pizzerii, restaurante și companii de catering ca bază pentru sosuri în diverse preparate din roșii, cum ar fi pizza și paste.
Furaj Suplimentar

Furaj Suplimentar

Furaj complementar pentru porumbei de curse, porumbei de rasă, păsări și iepuri
Grăsimi alimentare

Grăsimi alimentare

Grăsimi alimentare